section and everything up until
* * @link https://developer.wordpress.org/themes/basics/template-files/#template-partials * * @package WordPress * @subpackage Twenty_Nineteen * @since 1.0.0 */ ?> SAFINA - Cabinet Design
  • 3685 New Town Blvd, MO 63301
  • info@safinacabinetry.com
  • (636) 949-5438

Guvernul nu le-a anunțat încă, dar acestea încep și în octombrie

Din această cauză, mulți consideră că readmisiunile nu reprezintă o măsură de calitate excelentă. “

Jose Figueroa, MD: “Readmiterile nu sunt măsura de calitate perfectă. Lucrările anterioare realizate de Ashish Jha au arătat că ratele de readmisie medicală nu sunt neapărat corelate bine cu ratele de mortalitate (cu alte cuvinte, spitalele cu rate de mortalitate scăzute nu au neapărat mai mici Cu toate acestea, readmiterile chirurgicale par a fi un indicator mai bun al calității, deoarece principalul factor determinant al readmiterilor chirurgicale este complicațiile. Ceea ce este clar, în opinia mea, este că ratele de readmisie în spital sunt o modalitate bună de a promova responsabilitatea în îngrijirea sănătății După cum știm, sistemul nostru de asistență medicală este foarte fragmentat și, în trecut, responsabilitatea îngrijirii pacienților era foarte redusă odată ce au părăsit ușile spitalului. În plus, înainte de pedeapsa de readmisie, spitalele aveau puține stimulente pentru a investi în strategii / intervenții pentru a ajuta la prevenirea readmisiunilor (deoarece modelul lor de afaceri este îngrijirea pacienților spitalizați). “

Cât de mult este un lucru bun?

Kripalani: “Spitalele pot controla calitatea planificării externării și a altor servicii de îngrijire tranzitorie. Cu toate acestea, există mulți alți factori care nu sunt sub controlul spitalelor, care influențează și ratele de readmisie, inclusiv gravitatea bolii pacienților, statutul socio-economic, resursele comunității și acces la îngrijiri ambulatorii. Acești factori reprezintă aproximativ 50% (sau mai mult) din variația ratelor de readmisie, dar nu sunt luați în considerare în valorile actuale de readmisie sau în calculele penalizărilor. “

Figueroa: “Odată cu introducerea ACO-urilor și a pedepsei HRRP [Programul de Reducere a Spitalelor], spitalele sunt acum obligate să răspundă pentru îngrijirea pacientului atunci când părăsesc spitalul. Având în vedere că, în calitate de societate, plătim o sumă semnificativă pentru pacienții care trebuie luați îngrijirea în spitale, este foarte logic că acestea ar trebui, de asemenea, să facă parte din coordonarea îngrijirilor dincolo de zidurile spitalului. O parte din munca noastră, care va fi publicată în curând, a arătat că spitalele care utilizează anumite intervenții de coordonare a îngrijirilor au rate mai mici de readmisie scăderea ratelor de readmisie este probabil afectată de pedeapsa HRRP, dar probabil mai multe alte evenimente concomitente, inclusiv creșterea ACO-urilor, casele centrate pe pacient-medic, utilizarea în creștere a modelelor de partajare a riscurilor de către plătitorii comerciali și chiar gestionate de ingrijire.”

Kilo: „Nu toate readmisiunile sunt sub controlul unui spital, dar multe sunt. Provocarea din perspectiva măsurării este de a separa cele care pot fi prevenite de cele care nu sunt, dar lucrul indiferent la reducerea readmisiunilor este un obiectiv demn. ratele de readmisie sunt probabil un lucru bun și probabil din cauza programelor naționale de măsurare, nu știm cu adevărat. Aceasta înseamnă probabil că spitalele pregătesc mai bine indivizii pentru întoarcerea acasă și îi susțin atunci când ajung acasă. “

Preocupări viitoare

Figueroa: “Cea mai mare preocupare în ceea ce privește ratele de readmisie este că acestea tind să fie corelate cu cât sunt bolnavii și, de asemenea, cu cât de săraci sunt. Criticii politicii susțin că CMS nu se ajustează în prezent suficient de bine pentru complexitatea medicală și statutul socio-economic. Ca atare , politica ajunge să penalizeze spitalele care au grijă de populații mai vulnerabile: spitale mari, de predare și spitale cu plasă de siguranță. Acest lucru i-a determinat pe mulți să solicite CMS să ia în considerare modificări / ajustări suplimentare la această politică. “

Kripalani: “Sancțiunile de readmisie au atras multă atenție și, cu aceasta, multe resurse. Nu am văzut consecințe specifice neintenționate, dar mă întreb cu privire la costul oportunității, întrucât o anumită atenție s-a îndepărtat de alte inițiative de calitate. Au existat, de asemenea, îngrijorări cu privire la faptul că spitalele care deservesc populații mai vulnerabile vor suporta o povară suplimentară în cadrul programului de penalizare. Ca răspuns, există eforturi active în curs de analiză a diferitelor metode de luare în considerare a statutului socioeconomic în calculele penalităților.

Kilo: „Consecințele neintenționate includ menținerea oamenilor în spital mai mult timp pentru a vă asigura că sunt pregătiți pentru externare, iar unele spitale ar putea să renunțe la admiterea unor cazuri mai complexe sau să încerce să le transfere în alte centre pentru a preveni readmisia în propriul spital. “

, , ,

Încă o dată, majoritatea spitalelor națiunii sunt penalizate de Medicare pentru că pacienții se întorc frecvent în decurs de o lună de la externare – de data aceasta pierzând suma combinată de 420 de milioane de dolari, arată înregistrările guvernamentale.

În al patrulea an de penalități federale de readmisie, 2.592 de spitale vor primi plăți mai mici pentru fiecare pacient Medicare care rămâne în spital – readmis sau nu – începând din octombrie. Programul de reducere a readmisiunilor din spitale, creat prin Legea privind îngrijirea accesibilă, a fost conceput pentru a face spitalele să acorde o atenție mai mare la ceea ce se întâmplă cu pacienții lor după ce sunt eliberați.

De când au început amenzile, ratele naționale de readmisie au scăzut, dar aproximativ unul din cinci pacienți Medicare trimiși la spital ajunge să se întoarcă în termen de o lună.

Unele spitale consideră că pedepsele sunt nedrepte deoarece pot pierde bani chiar dacă au avut mai puține readmisii decât au făcut-o în anii precedenți. Toate, cu excepția a 209 de spitale penalizate în această rundă, au fost, de asemenea, pedepsite anul trecut, o analiză a Kaiser Health News a înregistrărilor găsite.

Amenzile se bazează pe readmiteri între iulie 2011 și iunie 2014 și includ pacienții Medicare care au fost inițial spitalizați pentru una dintre cele cinci afecțiuni: atac de cord, insuficiență cardiacă, pneumonie, probleme pulmonare cronice sau înlocuiri elective de șold sau genunchi. Pentru fiecare spital, Medicare a stabilit ce credea că numărul adecvat de readmisii ar trebui să se bazeze pe combinația de pacienți și pe modul în care industria spitalelor a avut rezultate generale. Dacă numărul de readmisii a fost peste această proiecție, Medicare a amendat spitalul.

Amenzile vor fi aplicate plăților Medicare atunci când anul fiscal federal începe în octombrie. În această rundă, reducerea medie a plăților Medicare este de 0,61% pe ședere pentru pacient, dar 38 de spitale vor primi reducerea maximă de 3%, arată analiza KHN. Un total de 506 spitale, inclusiv cele care se confruntă cu pedeapsa maximă, vor pierde 1% din plățile Medicare sau mai mult.

În general, pedepsele Medicare sunt ușor mai puțin severe decât au fost anul trecut, atât în ​​ceea ce privește valoarea amenzii medii, cât și numărul de spitale penalizate. Cu toate acestea, acestea vor fi evaluate în spitale din fiecare stat, cu excepția Maryland, care este scutit de aceste penalități, deoarece are un acord special de plată cu Medicare.

Aceste plăți mai mici vor afecta trei sferturi din spitale sau mai multe din Alabama, Connecticut, Florida, Massachusetts, New Jersey, New York, Rhode Island, Carolina de Sud, Virginia și districtul Columbia. KHN a constatat că mai puțin de un sfert din spitale se confruntă cu pedepse în Idaho, Iowa, Kansas, Montana, Nebraska, Dakota de Nord și Dakota de Sud.

Cele mai multe dintre cele 2.232 de spitale scutite de penalități anul acesta au fost scuzate nu pentru că Medicare a constatat că readmiterile sunt suficient de rare, ci pentru că au fost scutite automat de a fi evaluate – fie pentru că s-au specializat în anumite tipuri de pacienți, precum veterani sau copii, deoarece au fost special desemnate spitale cu „acces critic” sau pentru că au avut prea puține cazuri pentru ca Medicare să poată evalua cu precizie.

Penalitățile de readmisie nu sunt singurele amenzi cu care se confruntă spitalele în acest an. La fel ca anul trecut, Medicare acordă bonusuri și penalități pe baza unei varietăți de măsuri de calitate. Guvernul nu le-a anunțat încă, dar acestea încep și în octombrie. Aceste stimulente financiare vor totaliza aproximativ 1,5 miliarde de dolari. Medicare va pedepsi, de asemenea, spitalele cu rate ridicate de infecții și alte apariții evitabile de rănire a pacienților.

Analiza KHN a constatat că patru spitale au primit penalizarea maximă de readmisie în fiecare an. Două sunt în Kentucky: spitalul Harlan ARH, care se află în inima câmpurilor de cărbune din Appalachian, și Centrul medical al județului Monroe din Tompkinsville. Celelalte spitale sunt Livingston, Tennessee, spitalul regional – tot în Appalachia – și Franklin Medical Center din Winnsboro, La. Niciunul dintre spitale nu a răspuns imediat la telefon.

Spitalele au făcut lobby atât pentru Medicare, cât și pentru Congres, pentru a lua în considerare contextul socio-economic al pacienților atunci când evaluează sancțiunile de readmisie. Aceștia susțin că unii factori pentru readmisii – cum ar fi dacă pacienții își pot permite medicamente sau alimente sănătoase – sunt dincolo de controlul lor.

Comisia consultativă pentru plăți Medicare, care consiliază Congresul, a recomandat modificarea penalităților de readmisie. National Quality Forum, un organism nonprofit la care Medicare se uită atunci când creează valori de calitate, examinează dacă ar trebui incluși factori socio-economici la calcularea măsurătorilor de readmisie, precum și a altor barometri de calitate a spitalului. Dar acest experiment va dura 2 ani pentru a fi finalizat.

„Spitalele nu ar trebui penalizate pur și simplu din cauza caracteristicilor demografice ale pacienților lor”, au scris săptămâna trecută Sens. Joseph Manchin III (D-W.Va.) Și Roger Wicker (R-Miss.) În Journal of the American Medical Association. Senatorii au introdus un proiect de lege pentru a lua în considerare factorii socio-economici la calcularea penalităților.

Eseul lor, co-scris de dr. Andrew Boozary, un analist de politici de sănătate, a indicat un studiu care a constatat că spitalele cu plasă de siguranță au fost cu aproape 60% mai multe șanse decât alte spitale să fi fost penalizate în toți primii 3 ani de penalizare . Spitalele cu cele mai https://harmoniqhealth.com/ro/suganorm/ mici marje de profit au fost cu 36% mai susceptibile de a fi penalizate decât cele cu o formă financiară mai bună, se spune în eseu.

În regulamentele publicate vineri, Centrele pentru Medicare Serviciile Medicaid au reiterat faptul că nu ar face în mod unilateral astfel de modificări în program, menționând că unele spitale cu plasă de siguranță au reușit să își mențină ratele de readmisie scăzute.

„Deși apreciem aceste comentarii și importanța rolului pe care statutul sociodemografic îl joacă în îngrijirea pacienților”, a scris agenția în regulă, „continuăm să avem îngrijorări cu privire la menținerea spitalelor la standarde diferite pentru rezultatele pacienților lor cu nivel scăzut. statutul sociodemografic, deoarece nu dorim să ascundem diferențele potențiale sau să minimalizăm stimulentele pentru a îmbunătăți rezultatele populațiilor defavorizate. “

111111111111